Fryshus

Wohlins Fryshus Logistik AB

Wohlins Fryshus Logistik AB ägs och drivs av Allan Wohlin tillsammans med sönerna Tomas och Roger. Företaget grundades 1991 som ett dotterbolag till A Wohlins Åkeri AB, vilket avyttrades 1 maj 1999, för att helhjärtat satsa på fryshuset.

Vi har genom åren fått många nöjda kunder som bidragit till att vi idag ständigt ökar vårt kunnande och intresse för nya lösningar inom logistik, allt för att tillmötesgå kundernas behov och önskemål. Vilket bl a ledde till att vi sedan 2012 har ytterligare 2 500 kvm frys med en innerhöjd på 13 meter. Vi använder oss av mobila pallställ och får in ca 10 000 pall i vår senaste utbyggnad.

Wohlins är ett litet företag och vi satsar mycket på vår personal som är en stor del i företagets utveckling och framgång. Miljön är också viktig för oss under 2013 har vi arbetat för att minimera verksamhetens miljöbelastning och är nu miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Under 2014 kommer vi att göra ännu fler satsningar inom vårt miljöarbete och ska bl a köpa in en ny tjänstebil, en 100%-ig elbil.
Vi jobbar ständigt för att sänka vår elförbrukning och har snart bytt ut all belysning till LED- eller lågenergilampor samt alla våra gamla vädertätningar för att minska utsläppen av kyla.
Har du några frågor så är det bara att höra av sig!