Fryslager – frozen business

Temperaturen i våra fryslager ligger konstant på -25°C. Något som är nödvändigt för att kunna hantera känsliga livsmedel, som exempelvis glass, eftersom den börjar tina redan vid -18°C. Med andra ord – fixar man att hantera glass då klarar man allt annat också. Vi startade vår verksamhet med glass och är fortfarande specialister på kniviga situationer och kinkiga livsmedel. Vi sätter en ära i att oklanderligt lösa alla frysproblem.

Iskalla fakta

  • Kapacitet 16000–18000 pall fryst
  • 13 meter i innerhöjd
  • Lång erfarenhet av känsliga frysta livsmedel

Frysvaror

Glass, bär, grönsaker, tårtor, bröd, kött, fågel och fisk är bara några exempel på livsmedel där rätt fryslagring är A och O.

Kunskap och erfarenhet

Kompetens betyder för oss att ha förståelse för våra kunders behov och att visa varsamhet med deras råvaror. Lägg till en ordentlig portion ordning och reda, dvs. struktur, logistik, resurser, flexibilitet, långsiktighet och snabbhet, så har du en bild av vår frusna värld.

Ta reda på mer om våra andra lageralternativ.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close